Kezdőlap
https://szarazepitotanfolyam.hu/
Média ajánlat
A MeSto csoport névre keresztelt weblapcsaládunkat 2018-ban újra fejlesztettük. Célunk az volt, hogy Magyarország legnagyobb és leghatékonyabban működő

oktatási

hirdetéseket bemutató

médiacsoportját

hozzuk létre.

A megújult, oktatáshoz kapcsolódó honlapjaink ismertségét és partnereink

hirdetéseit

számos oldalról erősítjük, így a hagyományos online eszközök mellett teret engedtünk más, komoly eredményeket mutató social media felületeknek is. Aktívan vagyunk jelen Facebookon , Instagramon de fejlesztünk számos egyéb platformon is partnereink legjobb kiszolgálása érdekében.

Átfogó hirdetési stratégiánknak és minden internetes eszközön kiválóan használható weboldalainknak köszönhetően a kijelölt kéthónapos tesztidőszakban több mint 60.000 érdeklődő keresett online felületeinken. A 2018-ban és 2019-ben induló újabb kereső oldalink beindítása, valamint az egyéb médiafelületeken történő hirdetéseink 2019-ben tovább növelik oldalaink ismertségét.

A MeSto csoport weblapcsalád 18 gyűjtőoldalt és 90-et meghaladó tematikus oldalt foglal magába.

A gyűjtőoldalakon számtalan témában jelennek meg az oktatási intézmények tájékoztatói, a tematikus oldalakon jellemzően egy szakmához tartozó képzések találhatók.

Az egyes tájékoztatók minden oldalon külön felületen jelennek meg az oktatás helyszínének függvényében. Az oktatási tájékoztatóval megjelenő hirdetéseknél éves ciklusok vannak.
Cégre szabott ajánlatokkal a következő elérhetőségeken állunk rendelkezésére:
Telefon: 06-20/341-7930
E-mail: mestocsoport@gmail.com